poslovno.rs
slika galerija
 • Početna
 • Poslovi
 • Promocije
 • Saradnja
 • Korisnik
 • Ukucajte 4 ili više karaktera za pretragu
  kategorije
  Aesthederma
  adresa:Balkanska 35-3911000 Beograd
  profilna slika
  načini plaćanja:
  gotovinakartica
  baner 2
  o nama:
  Aesthederma je lekarska ordinacija osnovana u januaru 2021. godine. Nudimo sve vrste usluga iz oblasti estetske i antiaging medicine u cilju podmlađivanja i ulepšavanja lica i tela.

  Zadovoljstvo pacijenata svojim izgledom nikada nije bilo bliže i brže, zahvaljujući razvoju ove grane medicine i primeni estetskih i antiaging tretmana. Poštovanje prirodnog izgleda pacijanta naš je imperativ i u svakodnevnom radu se trudimo da nedostatke i nesavršenosti ispravljamo tako da ne narušimo prirodne proporcije lica. Zadovoljstvo nam je što su nam pored domaćih poverenje ukazali i strani pacijenti.

  Ponosni smo na to što možemo da istaknemo da sve procedure u našoj ordinaciji izvode isključivo lekari specijalisti i specijalizanti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Naš tim na čelu sa doktorom specijalistom Ivanom Jovanovićem radi na konstantnom stručnom usavršavanju prateći najnovije svetske trendove u cilju zadovoljenja potreba naših pacijenata.

  Primenom najboljih proizvoda i preparata američkih i evropskih proizvođača, a koji su odobreni od strane naše agencije za lekove i medicinska sredstva obezbeđujemo vrhunski kvalitet rada, dobre i dugoročne rezultate.
  Prikaži više...
  galerija slika 0
  galerija slika 1
  galerija slika 2
  galerija slika 3
  galerija slika 4
  galerija slika 5
  galerija slika 6
  galerija slika 7
  galerija slika 8
  galerija slika 9
  galerija slika 10
  galerija slika 11
  galerija slika 12
  galerija slika 13
  galerija slika 14
  galerija slika 15
  galerija slika 16
  podeli sa prijateljima:
  Snimi kontakt